ΜΕΝΟΥ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ
1

Σχετικά με εμάς

Σχετικά με εμάς...

Φτιάχνουμε την «προίκα σας» όπου και αν βρίσκεστε.
Έχοντας ως πολύτιμο θησαυρό τις ιδεολογίες και τους σωστούς τρόπους συμπεριφοράς προς τον πελάτη, που κληρονομήσαμε από τους προγόνους μας, έμπορους της παλιάς εποχής, άνθρωποι που γύρναγαν από πόλη σε πόλη και από χωριό σε χωριό της Ελλάδας για να προικίσουν τα κορίτσια της τότε εποχής, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε ένα φρέσκο και ενημερωμένο ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης Λευκών Ειδών με τίτλο elproikador.gr.
Η έμπνευση του elproikador.gr δε βασίζεται στη δημιουργία ενός ακόμα «κοινού» ηλεκτρονικού καταστήματος πώλησης αγαθών αλλά αντίθετα ενός καταστήματος με κύριο γνώμονα την αξιοπρέπεια, το σεβασμό και την καλοσύνη που πρέπει να διέπει το υγιές εμπόριο. Για το λόγο αυτό, είμαστε πάντα στην ευχάριστη διάθεση να σας συμβουλέψουμε και να σας λύσουμε κάθε είδους απορία σχετικά με τις ανάγκες σας για Λευκά Είδη.
Οι εξαιρετικά χαμηλές τιμές των προϊόντων μας καθ’ όλη την διάρκεια του έτους, τα μοντέρνα αλλά και κλασσικά σχέδια που θα αγαπήσει μέχρι και ο ποιο απαιτητικός μας πελάτης, αλλά και η μοναδική ποιότητα που θα θυμάστε για πάντα, μας δίνουν τη δύναμη να γίνουμε το νέο αγαπημένο Brand για τη νεολαία, τη γυναίκα, τη μαμά, τη γιαγιά, τους φοιτητές και όχι μόνο.....

Σας ευχαριστούμε,

ΜΩΡΑΚΗ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ – ΜΩΡΑΚΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Ο.Ε.

* E-mail: